Vihar

Többmázsás faág zuhant az útra

Egy sávon halad a forgalom a 10-es úton Solymár közelében, mert egy többmázsás faág az útra zuhant, két járművet is megrongálva.

2015.04.29 10:12MTI

Kisdi Máté fővárosi katasztrófavédelmi szóvivő elmondta, hogy a vihar egy csaknem húsz méter magas, egy méter törzsátmérőjű fa egyik többmázsás ágát szakította le az út Budapest felé vezető oldalán. A solymári körforgalom előtt két-háromszáz méterrel leszakadt faág egy személyautót és egy teherautót is megrongált. Senki sem sérült meg, de az ág forgalmi akadályt jelentett. Mivel az egész fa megdőlt, a helyi önkéntes tűzoltó-egyesület tagjai és a fővárosi hivatásos tűzoltók kivágták.

A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljesen lezárták, de már egy sávon megindulhatott a forgalom.

A Solymár felé haladók Hűvösvölgy felé kerülhetnek, de a főváros felé egyre nagyobb a torlódás - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.