Készülnek a nyárra

Újabb menetrendi változások a Déli pályaudvaron

A múlt szombattól jövő szerdáig tartó vágányzár keretében váltókat és síneket cserélnek ki, valamint vágányszabályozás történik.

2015.04.22 17:44MTI

Csütörtöktől jövő szerdáig újabb menetrendi módosítások lesznek a Déli pályaudvar vonatforgalmában, amelynek következtében több vonat használja a budai főpályaudvart - közölte a MÁV Zrt. kommunikációs igazgatósága szerdán az MTI-vel.

A közlemény szerint a múlt szombattól jövő szerdáig tartó vágányzár keretében váltókat és síneket cserélnek ki, valamint vágányszabályozás történik. A felújítási munkák eredményeként a nyári menetrend kezdetére az óránkénti 20 kilométeres sebességkorlátozás megszűnik, ezáltal jobban tartható lesz a menetrend, illetve a csúcsidőszakokban elkerülhetők a torlódások és az ezekből adódó késések.

A számos vonatot érintő menetrendi változások miatt a vasúttársaság azt javasolta az utasoknak, hogy utazás előtt tájékozódjanak a www.mavcsoport.hu honlapon vagy a helyi tarifával hívható Mávdirekt vonalon, a 06 (40) 49-49-49-es telefonszámon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.