Helyreállt a forgalom

Elszállították a kamionroncsokat a 47-es főútról Hódmezővásárhelynél - képek!

Ketten megsérültek, amikor szerdán kora este két kamion összeütközött Hódmezővásárhely és Kútvölgy között szerda este.

2015.04.16 06:48MTI
MTI Fotó: Donka Ferenc

Helyreállt a forgalom a 47-es főúton Hódmezővásárhely közelében, miután véget ért a két kamion ütközése miatt a főút 192-es kilométerénél tartott helyszíni szemle és a műszaki mentés - közölte a rendőrség szerdán késő este.

Ketten megsérültek, amikor szerdán kora este két kamion összeütközött Hódmezővásárhely és Kútvölgy között szerda este - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

A Police.hu-n a balesetről közölték, hogy egy Orosháza felé haladó kamionba szaladt bele hátulról egy másik kamion. A mentők a két sérültet kórházba szállították.

MTI Fotó: Donka Ferenc


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.