Baleset volt

Gyalogost sodort el egy villamos a budapesti Szugló utcánál

Gyalogost sodort el egy villamos szerda délelőtt Budapesten, a Nagy Lajos király útja és a Szugló utca kereszteződésében, a baleset miatt egy szakaszon nem járnak a 3-as és a 62A jelzésű villamosok.

2015.04.08 11:53MTI

Vattainé Székely Noémi, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta, hogy a baleset okát vizsgálják, a gyalogost a mentők a helyszínen ellátták, nem kellett kórházba vinni.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere, Nebenführer Dávid azt közölte, hogy a baleset miatt a 3-as és a 62A villamos helyett pótlóbusz közlekedik a Bosnyák tér és az Örs vezér tere között. A kimaradó szakaszon a 32-es autóbusszal is lehet utazni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.