Félrecsúszott

Szerdán sem jár a kisiklott Gyermekvasút

A forgalom azonban csak a pálya műszaki vizsgálata után indulhat újra, így egyelőre nem járnak a vonatok Széchenyi-hegy és Hűvösvölgy között.

2015.04.08 11:30MTI
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A kisiklott mozdony mentésének elhúzódása miatt szerdán sem közlekedik a Gyermekvasút, várhatóan csütörtökön indul meg a forgalom a vonalon - közölte a MÁV-csoport az internetes oldalán.

A MÁV Széchenyi-hegyi Gyermekvasútjának egyik mozdonya kedden siklott ki János-hegy állomás előtt.

A MÁV-csoport az internetes oldalán szerda reggel azt közölte: szerdára virradó éjszaka visszaemelték a kisiklott mozdonyt. A forgalom azonban csak a pálya műszaki vizsgálata után indulhat újra, így egyelőre nem járnak a vonatok Széchenyi-hegy és Hűvösvölgy között.

A menetrend szerinti vonatközlekedés várhatólag csütörtökre helyreáll - közölte a MÁV.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.