Halálos baleset történt

Hatalmas csattanás Józsefvárosban: kettészakadt az autó vízszintesen

A két jármű eddig tisztázatlan okból karambolozott. Az ütközés következtében az egyik jármű egy trolibusznak, a másik egy parkoló autónak csapódott.

2015.04.04 21:07MTI
Itt az egyik fele - MTI Fotó: Lakatos Péter

Frontálisan ütközött két autó szombat este Budapesten, a VIII. kerületi Baross utcában, a balesetben egy férfi meghalt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a két jármű eddig tisztázatlan okból karambolozott. Az ütközés következtében az egyik jármű egy trolibusznak, a másik egy parkoló autónak csapódott. Az ütközésben részes másik autó sofőrjét kórházba vitték.

A helyszínelés és műszaki mentés idejére a Baross utcát teljes szélességében lezárta a rendőrség a Leonardo Da Vinci utca és a Horváth Mihály tér között.

A BKK a honlapján azt írta: a 9-es autóbusz terelve közlekedik, nem érinti Harminckettesek tere, Horváth Mihály tér, Muzsikus cigányok parkja megállót. A 83-as trolibusz a Fővám tér és az Orczy tér között nem közlekedik, a trolit pótló buszok terelve közlekednek.

Itt a durvább, másik fele - MTI Fotó: Lakatos Péter


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.