Tömeggázolás

Több embert gázolt el egy járdára hajtó autós a budapesti Erzsébet térnél

Több embert gázolt el egy járdára hajtó személyautó csütörtök délután Budapest V. kerületében, a József Attila utca és a Hercegprímás utca kereszteződésében, az Erzsébet tér mellett. A balesetben összesen öt fiatal nő sérült meg, egyikük súlyosan.

2015.03.26 19:04MTI

Az MTI tudósítója arról számolt be, hogy a József Attila utcán egy, a Lánchíd felől érkező személyautó a járdára hajtva négy járókelőt ütött el, majd egy villanyoszlopnak csapódott.

Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) sajtóügyeletes közölte, a balesetben összesen öt, 20-25 év közötti nő sérült meg. Négyen közülük könnyebben, egyikük pedig súlyosan megsérült, a helyszíni ellátásuk után kórházba vitték őket.

Tájékoztatása alapján a mentőszolgálat négy mentőautóval és egy mentőrobogóval érkezett a helyszínre.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője későbbre ígért tájékoztatást.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.