Egy gyermek is kórházba került

Tűz a 11. emeleten: négy sérült

Tűz ütött ki egy XI. kerületi lakóépület 11. emeleti lakásában csütörtök délelőtt. A házból négy embert, köztük egy gyermeket vittek kórházba.

2015.03.26 09:59MTI

Tűz ütött ki egy XI. kerületi lakóépület 11. emeleti lakásában csütörtök délelőtt. A házból négy embert, köztük egy gyermeket vittek kórházba - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Kisdi Máté elmondta: a Csikihegyek utcában egy tizenegyedik emeleti lakásban keletkezett a tűz. Két ember súlyosan megsérült, két másikat, köztük egy gyermeket, könnyű sérülésekkel vittek kórházba.

A baleset miatt a teljes emeletet kiürítették. Nagyjából 25-30 embernek kellett elhagynia otthonát.

A tüzet sikerült eloltani, már csak az utómunkálatok zajlanak. A tűzoltók még vizsgálják, hogy a ház elektromos szerkezete is megsérült-e - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.