M-Hullás

Baleset az M5-öst az M0-s csomópont környékén

Három személyautó ütközött össze, többen megsérültek az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán az M0-s leágazás közelében kedd este.

2015.03.25 06:53MTI
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjének tájékoztatása szerint a sztráda 22-es kilométerszelvényénél történt balesetnek az első jelentések alapján négy sérültje van, állapotukról egyelőre nem tudni részleteket.

A fővárosi tűzoltók végezték a műszaki mentést, az M5-ös érintett szakaszát teljes szélességében lezárták - tette hozzá a szóvivő.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a helyszínelésben és a műszaki mentésben a szigetszentmiklósi autópálya alosztály munkatársai vettek részt, a forgalmat Alsónémedi felé terelték.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.