MÁV

Nagy késéssel közlekednek a vonatok a székesfehérvári vonalon

Hatvan-száz percet késnek a személyvonatok a Budapest-Székesfehérvár vonalon, mert Kelenföld és Martonvásár között elromlott a biztosítóberendezés.

2015.03.19 17:19MTI

A Mávinform sajtóügyeletese, Kavalecz Imre csütörtök délután közölte: a hibát a szakemberek várhatóan csak este hét órára tudják megjavítani. A Kelenföld-Érd alsó-Martonvásár szakaszon szünetel a vonatközlekedés, vonatpótló buszok viszik az utasokat. A tárnoki, valamint a lepsényi vonatok csak Kőbánya-Kispest és Kelenföld között járnak.

Hangsúlyozta, hogy a Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs, illetve Dunaújváros, továbbá a Budapest-Székesfehérvár-Szombathely, a Budapest-Nagykanizsa és a Budapest-Tapolca vasútvonalon jelentős késések, vonatkimaradások, ideiglenes menetrendi módosítások is várhatók.

A MÁV vonatinformációs rendszere szerint nem sokkal 17 óra előtt már több vonat késése is meghaladta a száznegyven percet az érintett vonalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.