Szó szerint szar egy meló

Amikor tényleg büdös a munka: hígtrágyába kellett merülniük a tűzoltóknak

Állati ürülék veszélyezteti Szákszendet - több ezer köbméter trágyával küzdenek. A tűzoltók a csonk helyét a tartály belsejébe merülve tömítik el.

2015.03.09 14:48MTI

Eltörött egy ötezer köbméteres hígtrágyatároló leeresztő csonkja a Komárom-Esztergom megyei Szákszenden, a tartályban lévő folyékony állati trágya a szabadba folyik - tájékoztatta a megyei katasztrófavédelem szóvivője hétfőn az MTI-t.

Stoczenberger Klára tájékoztatása szerint helyszínen hat munkagéppel ideiglenes gátakat emeltek, a kijutott anyagot a közeli szántóföldre terelik. A tűzoltók a csonk helyét a tartály belsejébe merülve tömítik el, a beavatkozást a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.