Debrecen

Villanyfénynél, gyanútlanul ügyködött a tetten ért betörő

A rendőrök elfogták azt az 51 éves férfit, aki a gyanú szerint betört egy debreceni családi házba.

2015.03.05 10:38ma.hu

Egy helyi lakos 2015. március 4-én 21 óra 40 perc körüli időben hazaérkezett a Debrecen, Monostorpályi úton található családi házához, amikor azt vette észre, hogy az ingatlan melléképületében ég a lámpa és az egyik kerítéslécet szétfeszítették.

A 22 éves nőnek ez gyanús lett, mert emlékezett arra, hogy úgy ment el otthonról, hogy a villanyt ott is lekapcsolta és úgy gondolta, hogy valaki lehet a melléképületben.

A nő az esetről telefonon bejelentést tett a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába. A helyszínre érkező rendőrök bementek a melléképületbe, ahol megláttak egy férfit, akit elfogtak és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállítottak a városi rendőrkapitányságra.

A nyomozók az 51 éves K. Attilát gyanúsítottként kihallgatták. A megalapozott gyanú szerint a férfi lefeszítette a melléképület ajtajáról a lakatot és a helyiséget átkutatta.

A Debreceni Rendőrkapitányság a terhelttel szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat a nyomozást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.