Kaposvár

A körforgalomnál gázolt, majd továbbhajtott az Astrával

A rendőrség kéri, aki az esemény körülményeivel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a kapitányságon vagy telefonáljon.

2015.03.03 12:30Havariapress

Elgázolt és magára hagyott egy gyalogost egy autós Kaposváron.

Hétfőn reggel, a megyeszékhely Tallián Gyula utcájában, az Anna utcai körforgalomnál történt a baleset. Egy szürke Opel Astra elütött egy, a zebrán átkelő gyalogost. Az elgázolt nő az úttestre esett, megsérült. A gázoló nem állt meg, segítségnyújtás nélkül elhajtott.

A Kaposvári Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása miatt folytat eljárást, a gázoló azonosítása folyamatban van. A rendőrség kéri, aki az esemény körülményeivel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a kapitányságon vagy hívja a Telefontanú 06-80-555-111-es számát vagy a 107-es, 112-es segélyhívón tegyen bejelentést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.