Bűnügy

Budapesti a Kiskundorozsmán talált halott

Egy 37 éves budapesti férfi holttestét találták meg kedd este Szeged-Kiskundorozsmán, egy sportpálya melletti füves területen.

2015.02.25 11:52MTI
MTI/Kelemen Zoltán Gergely

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Szenti Szabolcs a helyszínen elmondta, hogy a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a helyszíni szemléhez a Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézet központi szemlebizottságának közreműködését is kérte. Megállapították, hogy a férfi gyilkosság áldozata lett. A rendőrség emberölés bűntette miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen - közölte.

A sportpálya melletti területet délelőtt a Szegedi Rendészeti Szakközépiskola hallgatói csatárláncban, lépésről-lépésre átvizsgálták bizonyítékok után kutatva - tapasztalta az MTI tudósítója.

Szegeden van a Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézet helyszínelő busza is. A jármű - a rendőrség honlapján olvasható közlemény szerint - zárt internet kapcsolattal rendelkezik, ami lehetővé teszi a bűncselekmények helyszínén rögzített ujj- és tenyérnyom azonnali továbbítását is, így az igazságügyi szakértő néhány perc alatt képes ellenőrizni, hogy szerepel-e az adatbázisban.

MTI/Kelemen Zoltán Gergely


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.