Indexen

Buda Cash: felfüggesztve!

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) munkatársai nyomozati cselekményt hajtottak végre a Buda-Cash Brókerháznál.

2015.02.24 08:33MTI

További részletet a rendőrség egyelőre nem kíván kommunikálni - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata kedd reggel.

Az Index hétfő kora este arról számolt be, hogy az NNI munkatársai a brókerház budapesti, Ménesi úti központjánál vannak.

A hírportál munkatársa a késő esti órákban a helyszínen rendőrautókat már nem látott, azonban amikor az irodába megpróbált bejutni, azt a tájékoztatást kapta, hogy ott "rendőrségi intézkedés van folyamatban", ezért az épületet el kell hagynia.

Az MNB felfüggesztette a Buda-Cash működését

A jegybank azonnali hatállyal felfüggesztette a Buda-Cash Brókerház működési engedélyét és felügyeleti biztosokat rendelt ki a tudomására jutott visszaélés-gyanús esetek miatt - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) kedden reggel.

Az ügy kapcsán bűncselekmény elkövetésének gyanúja is felmerült, ezért az MNB hétfőn az illetékes rendőr-főkapitányságnál büntető feljelentést tett. A közlemény szerint a felügyeleti biztosok kedden átvették az intézmény irányítását annak igazgatóságától, és gondoskodnak a megfelelő működésről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.