Józsefváros

Egy hétig rejtegette meggyilkolt feleségét a lakásban - a kíváncsi szomszédokat elzavarta

Megelégelte, ahogy az asszony beszélt és viselkedett vele, ezért döntött úgy, hogy megöli. A kanapén fekvő nőt egy konyhakéssel halálra szurkálta.

2015.02.18 09:38Havariapress

Meggyilkolta a feleségét egy 57 éves férfi józsefvárosi lakásukban. Az asszonyt kereső szomszédokat azzal zavarta el, hogy felesége beteg, de a rendőrök végül behatoltak a lakásba.

A nyomozás adatai szerint február 11-én végzett feleségével a férfi. Kihallgatásán azt mondta, megelégelte, ahogy az asszony beszélt és viselkedett vele, ezért döntött úgy, hogy megöli. A kanapén fekvő nőt egy konyhakéssel halálra szurkálta.

A VIII. kerületi társasházban feltűnt az egyik közösségi oldalon addig aktív életet élő nő hiánya, szomszédjai keresni kezdték. A férj azzal zavarta el a felesége után érdeklődőket, hogy a nő beteg. A lakók felajánlották, hogy meglátogatják az asszonyt, de ennek P. Henrik láthatóan nem örült, senkit sem engedett be otthonába. A szomszédok ekkor, február 13-án a rendőrség segítségét kérték.

A járőrök behatoltak a lakásba, odabent megtalálták a nő holttestét. A férfit elfogták és előállították. Kihallgatásán az emberöléssel meggyanúsított férj beismerő vallomást tett. Őrizetbe vették, majd a bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.