Segítségnyújtás nélkül elhajtott

Letartóztatták a négy embert elgázoló fiatalt

A bíróság előzetes letartóztatásba helyezte azt a 17 éves fiatalt, aki az elmúlt hétvégén négy ember sodort el autójával Alsózsolcán, és aki segítségnyújtás nélkül menekült el a baleset helyszínéről.

2015.02.17 17:48MTI

A bíróság előzetes letartóztatásba helyezte azt a 17 éves fiatalt, aki az elmúlt hétvégén négy ember sodort el autójával Alsózsolcán, és aki segítségnyújtás nélkül menekült el a baleset helyszínéről - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel kedden. Szabó-Berdár Csilla, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense emlékeztetett arra, hogy február 14-én Alsózsolca belterületén a férfi személygépkocsijával a járdára hajtott, és ott négy embert - közöttük egy 7 hónapos gyermeket - elsodort, majd egy kerítésnek ütközve állt meg.

A balesetben hárman súlyosan megsérültek.

Az ütközés után a sofőr a helyszínről elmenekült, őt elfogták, ellene közúti közlekedési baleset gondatlan okozása vétség és segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.