Kezdeményezték az előzetes letartóztatásukat

Elfogták a dédestapolcsányi benzinkút-rablás negyedik gyanúsítottját

Elfogták a dédestapolcsányi benzinkút-rablás negyedik gyanúsítottját is; a rendőrség kezdeményezte valamennyiük előzetes letartóztatását, amelyet várhatóan vasárnap tárgyal a bíróság.

2008.09.21 10:50MTI

Elfogták a dédestapolcsányi benzinkút-rablás negyedik gyanúsítottját is; a rendőrség kezdeményezte valamennyiük előzetes letartóztatását, amelyet várhatóan vasárnap tárgyal a bíróság - mondta a Borsod megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa az MTI-nek.

Dobi Tamás közölte: a négy férfi csütörtökön késő este fegyverrel kirabolta a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Dédestapolcsányban lévő benzinkutat. Két gyanúsítottat közülük három órán belül elfogtak, társaikat tovább keresték.

A másik két férfi is még pénteken rendőrkézre került. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság fegyveresen elkövetett rablás bűntettének gyanúja miatt indított eljárást és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.