Díj

Százezret ér a foghíjas hévízi útonálló

A hévízi tónál támadott meg és rabolt ki egy külföldi férfit egy útonálló. A rendőrség 100 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki az útonálló elfogása érdekében.

2015.02.12 17:34Havariapress
Fotó: police.hu

Február 9-én délben, a hévízi tó kifolyójánál, egy kerékpárúti pihenőhelyen támadtak meg egy osztrák férfit. Az útonálló leütötte a 77 éves embert, elvette pénztárcáját, okmányait és bankkártyáját, majd elmenekült.

A feltételezett elkövető körülbelül 180 cm magas, 40-50 év közötti, sovány testalkatú férfi, arca beesett, mélyen ráncos, orra normál méretű, szemei sötétek; fekete vagy barna színűek. A bűncselekmény elkövetésekor fekete, combközépig érő kapucnis kabátot viselt, valamint világoskék, vékony csíkozású farmer és fekete bőr félcipő volt rajta. Arcát két-három napos borosta borította, áldozata elmondása szerint ápolatlannak tűnt, több foga is hiányzott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.