Baleset miatt egy órát állt a metróforgalom

Metró elé ugrott egy férfi a Ferenc körútnál

Egy órára leállt a metróforgalom a 3-as vonalon szombat délelőtt a Deák Ferenc tér és a Nagyvárad tér között egy baleset miatt - tájékoztatta Takács Renáta, a BKV fődiszpécsere az MTI-t.

2008.09.20 10:38MTI

A Nagyvárad tér és a Deák Ferenc tér között buszok pótolták a metrókat - tette hozzá. A metrót azért kellett leállítani, mert a Ferenc körúti megállónál az Újpest felé menő szerelvény elé ugrott egy férfi, negyed tíz után néhány perccel. A fiatalembert az ütközés ereje a peronra lökte, súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett - mondta a fődiszpécser.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.