Fegyverekre és lőszerekre bukkantak

Elesett német katonát is majdnem találtak Vecsésen

Tíz különféle típusú fegyver és körülbelül hetven lőszer került elő, ezek egy részét egy 40 éves monori férfi lakásán találták meg.

2015.02.04 18:25MTI

Tíz fegyvert és mintegy hetven lőszert, illetve azok utánzatát foglalták le egy vecsési telephelyen, az ügyben egy 40 éves monori férfit hallgattak ki gyanúsítottként - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, hogy egy február 2-án érkezett bejelentés alapján kutatták át a monori rendőrök a vecsési telephelyet, ahol engedély nélkül tartott fegyvereket és lőszereket, vagy azok utánzatát foglalták le. Tíz különféle típusú fegyver és körülbelül hetven lőszer került elő, ezek egy részét a 40 éves monori S. Zoltán lakásán találták meg - magyarázta a szóvivő.

A férfit elfogták, kihallgatták, ellene lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés alapos gyanúja miatt indított eljárást a Monori Rendőrkapitányság. A lefoglalt tárgyakat szakértő vizsgálja, a gyanúsított szabadlábon védekezhet - tette hozzá Beluzsárné Belicza Andrea.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.