Vecsésnél

Két baleset miatt nagy volt a torlódás az M0-son

Két baleset is történt az M0-s autóút gyáli és vecsési csomópontjai között hétfőn, egy ember megsérült, nagy a torlódás az M3-as autópálya felé.

2015.02.02 14:54MTI

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Kisdi Máté ismertetése szerint az egyik balesetben négy kamion ütközött össze, amelyben egy ember sérült meg könnyebben. Az egy kilométerrel távolabb történt karambolnak - melyben egy kamion és egy kisteherautó szaladt egymásba - nincs sérültje. A műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik - tette hozzá.

Az M0-son az M3-as autópálya felé jelenleg egy sávon haladhat forgalom, az M5-ös autópálya felől érkezők több kilométeres torlódásra számítsanak - közölte az Útinform.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.