Lángra kaptak a fejek

Kigyulladt a szegedi gyufagyár raktára - képek!

Az épületben összesen ötvenen dolgoztak, közülük kilencen voltak a lángba borult harmadik emeleten.

2015.02.02 13:37MTI

Kigyulladt a szegedi gyufagyár raktárépületének harmadik szintje hétfőn délelőtt, a lángokat délre sikerült megfékezni - tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Molnár Krisztina ismertetése szerint az épületben összesen ötvenen dolgoztak, közülük kilencen voltak a lángba borult harmadik emeleten, mindenki el tudta hagyni az épületet, kimenteni senkit sem kellett.

A jelenlegi információk szerint három ember sérült meg a tűzben - egyikük segédkezett a tűzoltóknak az oltásban -, feltehetőleg füstmérgezést szenvedtek - közölte a hadnagy.

A rendelkezésre álló információk szerint a lángoló épületrészben veszélyes anyagot nem, csak fát és kartonpapírt tároltak. A füst miatt lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség, mivel a harmadik szint magasabban fekszik a környező lakóházaknál - tudatta a szóvivő.

Az oltásban öt helyszínre érkező szegedi egység mellett a hódmezővásárhelyi, a makói és a kisteleki tűzoltók is részt vettek, a lángokat délre sikerült megfékezni - mondta Molnár Krisztina.

MTI Fotó: Donka Ferenc


MTI Fotó: Donka Ferenc


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.