Kimaradás

Több mint ötszáz fogyasztónál nincs áram Decsen

Vezetékszakadás miatt több mint ötszáz fogyasztónál szünetel az áramszolgáltatás a Tolna megyei Decsen.

2015.01.31 10:54MTI

A katasztrófavédelmi igazgatóság szombati tájékoztatása szerint péntek este a település határában leszakadt egy elektromos vezeték, emiatt több mint 800 fogyasztónál volt áramszünet. Éjjel 270 helyen sikerült helyreállítani a szolgáltatást, jelenleg 549 fogyasztónál nincs áram.

Varga Ivett, a szolgáltató E.on Zrt. kommunikációs referense elmondta: a középfeszültségű vezeték vélhetően a hó súlya miatt szakadt el, a helyreállítást a hiba helyén belvíz hátráltatta. A településen működő idősek otthonában hajnalban aggregátorral biztosították az áramot.

A 3800 lakosú településen várhatóan szombat délig helyreáll a szolgáltatás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.