Szerencsére nem sérült meg senki

Kigyulladt egy könnyűszerkezetes csarnok Budapesten

Az épületben, ahol autószerelő műhely működik, több ipari gázpalack felrobbant, személyautók és ott tárolt felszerelések égtek.

2015.01.24 08:25MTI
MTI/Lakatos Péter

Kigyulladt egy könnyűszerkezetes csarnok pénteken késő este Budapest XIV. kerületében, a Füredi utcában, a tüzet sikerült eloltani, személyi sérülés nem történt - mondta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek.

Kisdi Máté tájékoztatása szerint egy több száz négyzetméter alapterületű raktárban keletkezett a tűz. Az épületben, ahol autószerelő műhely működik, több ipari gázpalack felrobbant, személyautók és ott tárolt felszerelések égtek. A helyszínen több mint negyven tűzoltó, tíz vízsugárral oltotta a tüzet, amelynek tovaterjedését a lakóépületekre sikerült megakadályozni.

A fővárosi katasztrófavédelmi mobil labor méréseket végzett az épület környezetében, a lakosságra veszélyes vegyi anyagot nem mutattak ki a levegőből a műszerek - mondta Kisdi Máté.

A tűz okát a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság hatósági eljárás keretében vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.