Örökség

Megrázó hagyaték: erkélyen talált a szárnyas gránátra

Robbanótestet találtak egy elhunyt férfi holmija között a fővárosban.

2015.01.23 17:52MTI

Egy világháborús gránátot talált egy korábban elhunyt férfi lakásában a rokona a főváros III. kerületében - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese pénteken az MTI érdeklődésére.

Bartha László elmondta: az elhunyt rokona takarítani ment az óbudai Kiscelli utcában lévő lakásba, és az erkélyen ráakadt a szárnyas gránátra. A robbanótestet levitte az udvarra, majd értesítette az illetékeseket.

A gránátot a rendőrség tűzszerészei vizsgálják. A munkálatok idejére 300 méteres körben lezárták a Kiscelli utcát és környékét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.