Zalaegerszeg

Tűz ütött ki egy idősotthonban

A tűz miatt negyvennégy embert kellett ideiglenesen kimenekíteni az épületből, őket az otthon másik szárnyába kísérték át.

2015.01.18 09:30MTI

Elektromos vezetékek gyulladtak ki vasárnap hajnalban egy zalaegerszegi idősotthonban, a kisebb tűz miatt 44 embert kellett kimenekíteni, nem sérült meg senki - közölte vasárnap honlapján a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A pózvai városrészben lévő idősek otthonában egy faborítású kapcsolószekrény vezetékei gyulladtak meg. Mire a tűzoltók kiértek, az ott dolgozók poroltóval eloltották a lángokat.

A tűz miatt negyvennégy embert kellett ideiglenesen kimenekíteni az épületből, őket az otthon másik szárnyába kísérték át. Senki nem sérült meg, az anyagi kár sem jelentős.

A katasztrófavédelem közölte: az áramtalanított épületben a szakemberek még a nap folyamán visszaállítják az elektromos szolgáltatást. A tűz keletkezésének okát vizsgálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.