Jázmin nevet kapott a baba

Egészséges újszülöttet találtak a hatvani kórház inkubátorában

Újszülöttet helyeztek el péntek hajnalban a hatvani Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet újszülöttmentő inkubátorában, az egészséges kislánynak a Jázmin nevet adták.

2015.01.16 09:40MTI

Az egészségügyi intézmény tájékoztatása szerint nulla órakor szólalt meg az inkubátorház csengője, az újszülött osztály dolgozói egy 2800 grammos, 50 centiméteres lánygyermeket találtak az inkubátorban. A Jázminnak elnevezett újszülött a vizsgálatok alapján teljesen egészséges, és további elhelyezéséig az újszülött osztály dolgozói gondoskodnak róla - írták.

A közleményben emlékeztettek: a kórház újszülöttmentő inkubátorának 2013. novemberi átadása óta Jázmin a második gyermek, akit itt helyeztek el. Először tavaly januárban találtak újszülöttet a készülékben, őt Albert névre keresztelték el a kórház dolgozói.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.