Cserkeszőlő közelében

Megszűnt a baleset miatti forgalomkorlátozás a 44-es főúton

Újra zavartalanul halad a forgalom a 44-es számú főúton Cserkeszőlő közelében, ahol korábban halálos baleset történt.

2015.01.16 07:55MTI

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Szabó Zoltán tájékoztatása szerint befejeződött a baleseti helyszínelés, illetve a műszaki mentés, így a rendőrség feloldotta az órákon át tartó teljes, majd félpályás útlezárást az érintett szakaszon.

Korábban S. Tóth Anikó megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-nek elmondta: egy ember meghalt, ketten megsérültek abban a személygépkocsiban, mely teherautóval ütközött Kunszentmárton és Cserkeszőlő között. Az egyik sérültet életveszélyes állapotban mentőhelikopter vitte kórházba - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.