Egy palackot időben kihoztak

Gázpalackok robbantak egy üzemben Gencsapáti közelében

Egy targonca gázpalackja és egy üres palack is felrobbant, a tűzoltóknak egy másik palackot sikerült még időben kihozniuk, amelyet folyamatosan hűtenek.

2015.01.14 16:43MTI

Tűz keletkezett és gázpalackok robbantak fel egy élelmiszer-feldolgozó üzemben szerda délután a Vas megyei Gencsapáti közelében, az eddigi információk szerint nem sérült meg senki - közölte a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján.

A közlemény szerint egy targonca gázpalackja és egy üres palack is felrobbant, a tűzoltóknak egy másik palackot sikerült még időben kihozniuk, amelyet folyamatosan hűtenek.

Hozzáfűzték: az ipari létesítmény tűz által nem érintett részén oxigén- és dissou-palackokat is tároltak, és bár azokat nem érte hőhatás, elővigyázatosságból mégis kihordták az épületből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.