Ki kellett venni a lépét

Majdnem meghalt az élettársa által hasba rúgott lány

Életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat az ügyészség egy fiatalkorú fiúval szemben, aki olyan brutálisan hasba rúgta néhány évvel idősebb barátnőjét Mosonmagyaróváron, hogy annak ki kellett vennie a lépét.

2015.01.14 09:57Havariapress

A fiatalkorú vádlott tavaly egy májusi estén a nyugat-magyarországi város utcáit járta két barátjával, élettársával és egy másik fiatal nővel együtt, miközben zenét hallgattak. Az este folyamán a három fiú átköltött egy zeneszámot, amin hangosan nevetni kezdtek, ez viszont zavarta a két lányt, akik kérték, hogy ezt hagyják abba.

A kialakult szóváltás során a vádlott annyira bedühödött, hogy társai sem tudták megfékezni: kitépte magát a szorításukból, és nagy erővel hasba rúgta 21 éves barátnőjét, aki ettől a földre rogyott.

Hajnalra kiderült, hogy a lány súlyos belső sérüléseket szenvedett, ezért - élettársától elrejtőzve - mentőket hívott és kórházba vitette magát; a kórházban pedig azt állapították meg, hogy a nagy mennyiségű vérveszteség miatt sérülései életveszélyesek, illetve kivették a rúgás miatt összeroncsolódott lépét.

A történtek miatt a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a fiatalkorú elkövetővel szemben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.