Torlódik a forgalom

M0-M2: két baleset a csomópontban

Ismét lehet közlekedni az M0-s és az M2-es autóutak csomópontja környékén Dunakeszinél, ahol hétfő reggel két karambol is történt.

2015.01.12 09:20MTI

Megszűnt a torlódás az M0-s és az M2-es csomópontjában

Ismét lehet közlekedni az M0-s és az M2-es autóutak csomópontja környékén Dunakeszinél, ahol hétfő reggel két karambol is történt - tájékoztatta az Útinform ügyeletese az MTI-t.

Egymást követően két karambol is történt, s többen megsérültek hétfő reggel az M0-s és az M2-es autóutak csomópontjában Dunakeszi térségében, ahol teljes zárásra kell számítani - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Csámpai Attila elmondta, hogy először egy útellenőrzést végző jármű és egy személyautó ütközött össze, majd a balesettől 150 méterre egy másik autó szalagkorlátnak csapódott. A két karambolnak az első jelentések szerint egy-egy könnyebb sérültje van, akiket kórházba vittek - tájékoztatott a szóvivő.

A fővárosi tűzoltók megkezdték a műszaki mentést, az érintett útszakaszt lezárták. A Megyeri híd, illetve a Vác felé a csomópont környékén utazók torlódásra számítsanak, a dugót a szomszédos csomópontok felé érdemes kerülni - tette hozzá Csámpai Attila.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.