Pusztavámnál

Két személyautó - meg egy kamion...

A 8127-es utat teljes szélességében lezárták, a rendőrök mindkét irányból visszafordítják az arra közlekedőket.

2015.01.09 09:24MTI

Teljes útzár mellett helyszínelnek a rendőrök Pusztavám és Bokod között, ahol péntek reggel két személyautó és egy kamion ütközött - tájékoztatott a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője.

Kelemenné Mészáros Erika közlése szerint a 13-as kilométerszelvényben egy személyautó eddig ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött egy szabályosan közlekedő kamionnal és egy másik személyautóval.

A mentés és a helyszínelés idejére a 8127-es utat teljes szélességében lezárták, a rendőrök mindkét irányból visszafordítják az arra közlekedőket - tette hozzá a szóvivő. A mentők tájékoztatása szerint a balesetben ketten könnyebben sérültek, őket a székesfehérvári kórházba szállították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.