Ismét járható a 4-es főút

Megszűnt a halálos baleset miatti teljes útzár Karcag és Kisújszállás között

A főúton csütörtök reggel 6 óra körül két személygépkocsi és egy kamion ütközött össze. A baleset során az egyik személygépjármű vezetője a helyszínen elhunyt.

2015.01.08 11:00MTI

Feloldották a 4-es főúton csütörtök reggel Karcag és Kisújszállás között történt halálos baleset utáni helyszínelés miatt elrendelt teljes útzárat - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

Szabó Zita elmondta: a főúton csütörtök reggel 6 óra körül két személygépkocsi és egy kamion ütközött össze. A baleset során az egyik személygépjármű vezetője a helyszínen elhunyt. A másik autó sofőrje súlyosan megsérült, őt a tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki az összeroncsolódott járműből. A karambol harmadik részese, a kamion nem szállított rakományt.

A helyszínelés idejére a járműforgalmat Karcag belterületére terelték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.