Időjárás, a mostoha

Havazás - 7,5 tonna feletti járművek letiltva a 82-es úton

A havazás miatt korlátozta a 7,5 tonnát meghaladó tehergépjárművek mozgását a rendőrség Veszprém megyében a 82-es úton Zirc és Győr-Moson-Sopron megye határa között.

2015.01.05 16:45MTI

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője, Máté Alexandra elmondta, Zirc és a megyehatár között korlátozták a 7,5 tonna össztömeget meghaladó járművek közlekedését a 82-es úton. A szóvivő hozzátette, az érintett sofőröknek javasolják, hogy már Veszprémben a Tesco bevásárlóközpontnál ne hajtsanak fel az útra.

A katasztrófavédelem honlapja szerint a jeges úton elakadt kamionok akadályozzák a 82-es út forgalmát Veszprém megyében, a Csesznek közelében húzódó szerpentinen. A néhány centiméteres hóval borított és lefagyott úton a zirci önkormányzati tűzoltók segítenek a nyolc elakadt teherautónak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.