Nagyban nyomták

Nyitott csomagtartóban villantottak 11 csomagban 5 kiló kábítószert

A rendőrök kedd délután, egy XXII. kerületi pékség parkolójában három, gyanúsan viselkedő férfira lettek figyelmesek, akik egy autó nyitott csomagtartója mellett beszélgettek.

2014.12.31 15:45MTI

Több mint öt kilogramm kábítószergyanús anyagot találtak a nyomozók egy autó csomagtartójában a fővárosban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint a rendőrök kedd délután, egy XXII. kerületi pékség parkolójában három, gyanúsan viselkedő férfira lettek figyelmesek, akik egy autó nyitott csomagtartója mellett beszélgettek.

A nyomozók a csomagtartóban 11 csomagnyi zöld növényi törmeléket - az előzetes szakvélemény szerint marihuánát -, valamint több százezer forint készpénzt találtak, majd foglaltak le.

A rendőrök előállították az autó 37 éves tiszalöki tulajdonosát, és gyanúsítottként hallgatták ki. A férfit őrizetbe vették, kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás ellene, a rendőrség kezdeményezi előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.