Füstölt

Tűz a 2-es metróban - nem tudják, mi füstölt - FRISSÍTVE

Nem jár a 2-es metró az Örs vezér tere és a Deák Ferenc tér között egy meghibásodott szerelvény miatt. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint egy metrószerelvény egyik kocsija alatt tapasztaltak füstölést a Keleti pályaudvari állomáson.

2014.12.27 14:12MTI

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján azt közölte: az állomást kiürítették.

Az érintett szakaszon pótlóbuszok szállítják az utasokat - tudatta a Budapesti Közlekedési Központ Facebook-oldalán.

16:10 - Ismét teljes vonalán jár a 2-es metró

Ismét teljes vonalán jár a 2-es metró - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán szombat délután.

Mintegy három órán át nem járt a 2-es metró az Örs vezér tere és a Deák Ferenc tér között egy meghibásodott szerelvény miatt.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint egy metrószerelvény egyik kocsija alatt tapasztaltak füstölést a Keleti pályaudvari állomáson, amelyet ki is ürítettek egy időre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.