Baleset

Fél pályán elindult a forgalom az M7-esen kiégett kamion mellett

Nem sokkal dél előtt eloltották a tűzoltók az M7-es autópálya zalai szakaszán felborult és kiégett kamiont, a forgalom fél pályán elindulhatott Budapest irányába.

2014.12.16 15:01MTI
MTI Fotó: Varga György

A baleset kedd délelőtt a sztráda 219-es kilométerénél, Eszteregnye közelében történt. A sofőrt a mentők kórházba vitték - mondta el Cseresnyés Dániel, a katasztrófavédelem zalai szóvivője.

Az MTI a helyszínen úgy értesült: egy szlovák rendszámú kamion feltehetőleg defekt miatt csúszott meg az autópályán, majd oldalára borulva kigyulladt.

A jármű teljes terjedelmében kiégett, a rakomány megmaradt részét - dobozokban szállított fügét - a tűzoltók rakodták ki.

MTI Fotó: Varga György


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.