Közlekedési tragédia

Nemzetközi gyors gázolt Soroksárnál

Halálra gázolt egy embert a Budapestről Belgrádba tartó gyorsvonat Soroksárnál. A kelebiai vonalon jelentős késésekre kell számítani.

2014.12.14 13:30Havariapress

Vasárnap délben, a Dunaharaszti és Soroksár közötti pályaszakaszon gázol el a nemzetközi gyorsvonat egy, feltehetően öngyilkosságot elkövető embert. Az elgázolt ember meghalt, holttestét a tűzoltók emelték ki a szerelvény alól.

A pályát lezárták, Dunaharaszti és Soroksár között busszal szállítják az utasokat. A Budapest-Kunszentmiklós-Tass-Kelebia vasútvonalon jelentős, 30-50perces késésekre kell számítaniuk az utasoknak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.