Baleset a szatmári Csengerújfaluban

Előzésből fordult az árokba - négyen sérültek a balesetben

Két ember súlyosan, kettő pedig könnyebben megsérült, amikor kerékpáros és személyautó ütközött össze a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Csengerújfaluban pénteken.

2014.12.05 16:11MTI

A térségi katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője, Dóka Imre elmondta, az ütközés következtében a személyautó árokba csapódott, a benne ülők közül hárman megsérültek, egyikük súlyosan. A balesetben a kerékpáros is súlyos sérüléseket szenvedett, a helyszínre mentőhelikopter is érkezett - tette hozzá a szóvivő.

A megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az Ura felől Csenger felé tartó személygépkocsi előzés közben sodorta el a kerékpárost, majd az árokba borult.

Az érintett útszakaszt a baleseti helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.