Mindegyiküket körözték

Egy nap alatt öt bűnözőt gyűjtöttek be

Egyetlen nap alatt öt körözött embert fogtak el a rendőrök Nyíregyházán, a négy férfit és az ötödikként elfogott fiatal lányt is bűncselekmények miatt kerestették a hatóságok.

2014.11.27 08:31Havariapress
freedigitalphotos.net/sakhorn38

A szabolcsi megyeszékhely érkerti rendőrőrsének egyenruhásai szerdán öt nevet is lehúzhattak a körözött személyek listájáról, ennyi embert fogtak el ugyanis aznap körözések alapján, a város különböző pontjain.

Két helyi lakos férfi, valamint egy 21 éves balkányi fiatalember ellen a Nyíregyházi Törvényszék adott ki körözést, mert nem kezdték meg jogerősen kiszabott szabadságvesztésüket. Egy 24 éves nyíregyházi fiatalember is bűncselekmény miatt került rendőrkézre, az ő előzetes letartóztatását a Nyíregyházi Járásbíróság rendelte el.

Elfogtak az egyenruhások még egy 16 éves nyíregyházi lányt is, aki ellen nemcsak a Nyíregyházi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot, rablás miatt, de a fővárosi büntetés-végrehajtási intézetek is keresték.

Az elfogások után a járőrök mind az öt embert átadták az illetékes büntetés-végrehajtási intézetnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.