Elhúzódik a műszaki mentés

Hajnalban indul újra a vonatközlekedés Dombóvár és Bátaszék között

A délután, Bátaszék és Hidas-Bonyhád között, nyíltvonali vasúti átjáróban történt baleset helyszínén még tart a műszaki mentés, amely késő estig, éjszakáig is elhúzódik.

2014.11.11 19:34MTI
freedigitalphotos.net/papaija2008

Szerda hajnalig még vonatpótló buszok járnak Dombóvár és Bátaszék között a délutáni vonatbaleset miatt. Oros és Napkor között viszont már újraindult a vonatközlekedés - közölte a Mávinform kedd este az MTI-vel.

A közlemény szerint a délután, Bátaszék és Hidas-Bonyhád között, nyíltvonali vasúti átjáróban történt baleset helyszínén még tart a műszaki mentés, amely késő estig, éjszakáig is elhúzódik.

A pótkocsis tehergépkocsit - amely a fénysorompó tilos jelzése ellenére a sínekre hajtott - eltávolították a sínekről, így következhet a kisiklott motorvonat beemelése, majd elvontatása. A vonatközlekedés csak szerda hajnalban indulhat újra.

Azt írták: a balesetben az utasok közül senki sem sérült meg, de a tehergépkocsival ütköző, Bajáról érkező személyvonat mozdonyvezetőjét súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Oros és Napkor között már újraindult a vonatközlekedés. Itt délután egy vasúti átjáróban egy személyvonat összeütközött egy személyautóval, a balesetben senki sem sérült meg.

A helyszínelés befejezéséig ezen a szakaszon szünetelt a vonatközlekedés, a Vásárosnamény-Nyíregyháza vonalon 30-40 percet késtek a vonatok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.