Kiégett

Lakhatatlanná vált egy Kálvin téri lakás

Kiégett egy lakás pénteken délután a szegedi Kálvin téren. A lakhatatlanná vált lakásban két ember élt, az önkormányzat gondoskodik róluk.

2014.11.07 16:27Havariapress

A 40 négyzetméteres lakás konyhájában csaptak fel a lángok, a hűtőszekrény vagy a mikrohullámú sütő gyulladhatott ki. A tűzoltók megérkezésekor már az egész lakást elborította a tűz és a füst.

Az oltás idejére elzárták a házban a közműveket, a lakásban a gázóra is megsérült, emiatt a gázszolgáltató szakemberei is a helyszínre érkeztek. A lakás lakhatatlanná vált, az ott élő két ember elhelyezéséről az önkormányzat gondoskodik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.