Egyetlen vonaton 29-en

Az illegális bevándorlókon kívül alig utazott más a vonaton...

Még vizsgálják, hogy véletlenül utazott a 29 ember együtt, vagy a csoport tagjainak valami köze van egymáshoz.

2014.11.03 10:27MTI

Egyetlen vonaton 29 Ausztriába tartó illegális bevándorlót fogtak el a rendőrök a hétvégén - közölte a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese hétfőn.

Takács József elmondta, egy szolgálaton kívüli rendőr tett bejelentést a csoportról, amelynek tagjai közül két koszovói személyi igazolványt, három mali és egy Comore-szigeteki állampolgár humanitárius igazolványt mutatott fel az ellenőrzés során, míg az iratokkal nem rendelkezők közül hét ember koszovóinak, tíz szírnek, három-három afgánnak, illetve palesztinnak mondta magát.

A sajtóügyelete az MTI kérdésére azt közölte: még vizsgálják, hogy véletlenül utazott a 29 ember együtt, vagy a csoport tagjainak valami köze van egymáshoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.