Három autó rohant egymásba

Halálos baleset történt Sződligetnél

Három személyautó rohant egymásba az M2-es autóúton a sződligeti lehajtónál vasárnap délután, a balesetben egy ember meghalt, többen megsérültek.

2014.11.02 17:55MTI
MTI/Lakatos Péter

Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője elmondta, hogy a baleset a Budapest felé vezető oldalon, a 33-as kilométerszelvényben történt.

Az egyik autóban egy ember meghalt, egy másik súlyosan megsérült. A másik gépkocsiban az első jelentések szerint ketten sérültek meg súlyosan, őket a mentők kórházba vitték, míg a harmadik autó négy utasa sértetlen maradt.

Az M2-es érintett szakaszát a helyszínelés befejezéséig teljes szélességben lezárták, a forgalmat Göd és Sződliget felé terelik - írta honlapján a rendőrség.

MTI/Lakatos Péter


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.