Állatkínzás miatt nyomoz a rendőrség

Fenyegetés Miskolcon: borzé, nem kutyáé volt a megnyúzott tetem

Borzé, nem kutyáé volt az a megnyúzott tetem, amelyet az MSZP miskolci irodája előtt találtak kedd reggel, állapította meg az állatorvos.

2014.10.28 15:06MTI
MTI Fotó: Vajda János

A rendőrség állatkínzás vétségének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

Szabó-Berdár Csilla közölte: a helyszíni szemlét a rendőrség befejezte, ugyanakkor a "további szükséges és indokolt eljárási cselekmények jelenleg is tartanak".

Az MSZP miskolci székháza előtt kedd hajnalban történteket az épület biztonsági kamerája rögzítette, a rendőrség tanulmányozza a felvételt.

Az MSZP miskolci, Corvin utcai irodája előtt a párt parkoló személyautójának szélvédőjére valaki újságból vagy szórólapokból kivágott betűkből keddre virradóra feliratot tett, amelyen az volt olvasható: "Így jár minden ávós!". A lapon szerepelt az a szöveg is, hogy "Már csak a cigányok szavaznak az MSZP-re".

A helyszínen mindenki kutyának gondolta azt a megnyúzott állatot, amelyet az iroda ajtaja előtt helyeztek el.

A Fidesz elítéli az MSZP miskolci irodája előtt történteket

A Fidesz miskolci szervezete elfogadhatatlannak tartja az MSZP helyi székházánál kedd hajnalban történteket, minden ilyen és ehhez hasonló erőszakos cselekményt elítél - olvasható a párt MTI-hez eljuttatott közleményében.

A szocialista párt miskolci szervezete azt közölte az MTI-vel: "a miskolci MSZP-székház előtti kegyetlen és undorító performansz egyenes következménye a Fidesz évek óta tartó uszító politikájának, az országot a katasztrófa felé sodró hatalomgyakorlásának. Az MSZP ezt a szörnyű folyamatot szeretné megállítani, amíg nem késő."
   
A kormánypárt miskolci szervezete erre reagálva közleményében azt írta: visszautasítják, hogy "az az MSZP vádaskodjon, amelynek egyik meghatározó alakjának, Gurmai Zitának a fia, Gulyás Balázs vandalizmusba és erőszakba torkolló rendezvényt szervezett két nappal ezelőtt."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.