Útfelújítás közben került elő

Elszállították a XXIII. kerületben talált robbanótestet

A rendőrség által kijelölt helyen semmisítik majd meg.

2014.10.15 18:10MTI

Elszállították a szerda délután Budapesten, a XXIII. kerületi Orbánhegyi dűlőn talált világháborús robbanótestet - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-vel.

Várkonyi Melinda elmondta: útfelújítási munkálatok közben került elő egy 10,5 centiméteres magyar rombológránát. A tűzszerészi munkálatok idejére az utcát 200 méteres szakaszon lezárták és 10 lakóépületet kiürítettek. 26 embernek kellett átmenetileg elhagynia otthonát. A

honvédségi tűzszerészek elszállították a helyszínről a robbanótestet. A rendőrség által kijelölt helyen semmisítik majd meg - tette hozzá a kommunikációs tiszt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.