Pomáztól Szadáig

Megcsúszott motor, kerékpár, autók frontálisan - a halálos balesetek estéje volt

Volt, ahol el lehetett terelni a forgalmat, volt, ahol nem.

2014.10.12 08:02MTI
MTI Fotó: Lakatos Péter

Halálos közlekedési baleset történt szombat este Pest megyében Pomáz környékén - közölte a rendőrség a honlapján.

Pilisszentkereszt és Pomáz között egy motoros eddig ismeretlen okból megcsúszott az úttesten, felborult és fának csapódott. A jármű vezetője a baleset következtében életét vesztette.

A helyszínelést és a műszaki mentést teljes útlezárás mellett kezdték meg a szentendrei rendőrök. Az érintett útszakaszon terelésre nincs lehetőség, az arra közlekedőket a rendőrök visszafordították.

Eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy kerékpáros egy személygépkocsival Albertirsa külterületén; a balesetben a kerékpárt vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség a police.hu-n azt közölte, hogy a halálos baleset szombat este negyed kilenckor, a 4-es számú főút 52. kilométerszelvényében történt.

A helyszínelést az érintett útszakasz lezárása mellett kezdték meg a rendőrök, a forgalmat Albertirsa belterületén keresztül terelték. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Frontálisan összeütközött egy kisteherautó és egy személygépkocsi Szadán, az ipari park közelében szombat este; a személyautóban egy ember a helyszínen életét vesztette - közölte a katasztrófavédelem.

A baleset a Szadát Mogyoróddal összekötő alsóbbrendű úton történt este fél tíz után. A személygépkocsit egy várandós nő vezette, aki szörnyethalt, a vele utazó hároméves kisgyermek megsérült. A teherautóban ülő három ember könnyebb sérüléseket szenvedett. Az útszakaszt a tűzoltóság biztosítja, miközben a rendőrség helyszínelői dolgoznak - mondta el az MTI-nek Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

MTI Fotó: Lakatos Péter


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.