Gomba

Többtonnányi izzó szalmával küzdenek a tűzoltók

Várhatóan vasárnap hajnalig, illetve a reggeli órákig is elhúzódik annak a szalmatűznek az oltása, amely szombaton kora délután keletkezett egy gombai állattartó telepen, egy tárolóban.

2014.10.11 18:18MTI

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Csámpai Attila elmondta: a tűzoltók öt vízsugárral és hat munkagép alkalmazásával oltják a többtonnányi izzó szalmát.

A szóvivő korábban arról számolt be, hogy egy tehenészet egyik épületében mintegy 1200 szalmabála kapott lángra Gomba határában; a tűz miatt a tároló statikailag meggyengült, ezért csak kívülről lehet oltani.

Csámpai Attila - korábbi tájékoztatását pontosítva - közölte, hogy a bálák tárolására szolgáló épület nem 160, hanem 1600 négyzetméteres.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.