Megégett

Füstbombát gyártott az egyetemista fiú - lángra kapott az elegy

Csütörtökön délután jelezték a hatóságoknak, hogy sűrű füst dől ki egy lakásból, Győr belvárosában.

2014.10.10 11:14Havariapress

Füstbombát próbált készíteni, de megégett egy egyetemista fiú egy győri lakásban. A rendőrök közveszélyokozás miatt eljárást indítottak ellene.

Csütörtökön délután jelezték a hatóságoknak, hogy sűrű füst dől ki egy lakásból, Győr belvárosában. A Szent István úti lakásban egy fiatalembert találtak a tűzoltók és a rendőrök.

Kiderült, hogy az albérlőként ott lakó egyetemista kálium-nitrátot kristálycukorral kevert össze a tűzhelyen egy edényben, de az elegy lángra kapott.

A fiatalember megégett, elsőfokú égési sérüléseket szenvedett. A Győri Rendőrkapitányság a 19 éves veszprémi fiatalember ellen közveszélyokozás miatt indított büntetőeljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.